Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@23:31:59 GMT

رونق چرم ایرانی در پی حذف ارز ترجیحی

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۹۹۳۶

رونق چرم ایرانی در پی حذف ارز ترجیحی

با اصلاح اقتصادی، ارز ترجیحی که موجب رقابت نابرابر محصولات خارجی در بازار ایران با تولیدات ایرانی شده بود حذف شد و این امر موجب بازگشت رونق به کارخانه‌های ایرانی شد.

تقی پور از صنعتگران برگزیده و کارآفرینان برتر استانی در حوزه چرم از جمله این تولید کنندکان است که کارخانه تحت مدیرتش در سال‌های پیش به دلیل واردات بی رویه چرم مصنوعی تا مرز تعطیلی پیش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چندی پیش با صدور مصوبه دولت مبنی بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات چرم مصنوعی، کار و تولید در کارخانه او دوباره رونق گرفت و کارگران شاغل در این واحد تولیدی دو برابر شدند.

تقی پور مدیر عامل این واحد تولیدی گفت: محاسبه تعرفه گمرکی چرم‌های مصنوعی وارداتی با ارز نیمایی به جای ارز ترجیحی موجب شده تولید کنندگان داخلی مجال تصاحب بازار و فروش محصولات خود داشته باشند.

تقی پور گفت: هم اکنون این واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۷ هزار تن انواع چرم‌های مصنوعی کیفی، کفشی، مبلی و لباسی فعالیت می‌کند.

به گفته او چرم‌های مصنوعی ایرانی از لحاظ سایش، مقاومت و انعطاف کیفیت بالایی دارند و به طور مستمر در بوته آزمایش قرار می‌گیرند.

گفتنی است محصولات تولیدی این کارخانه پس از تبدیل شدن به سایر مصنوعات نظیر کیف و کفش و لباس در واحد‌های تولیدی دیگر به کشور‌های عراق، افغانستان و روسیه صادر می‌شوند.

این توانمندی‌ها سبب شد تا معاون فنی رئیس جمهور سنگال به همراه رئیس اتحادیه کارفرمایان و تجار کشور سنگال از این کارخانه بازدید کنند.

"شیخ سی سه" رئیس اتحادیه کارفرمایان و سرمایه گذاران کشور سنگال در این بازدید گفت: این کارخانه ظرفیت‌های بسیار خوبی برای سرمایه گذاری دارد و کشور سنگال به چرم‌های مصنوعی متنوع نیاز دارد و امید است با همکاری و تعامل سازنده صنعتگران، نظیر این کارخانه در سنگال راه اندازی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع استان مرکزی تولید ایرانی چرم های مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل