Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@23:33:44 GMT

نخستین نشست خانه ایران و آفریقا برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۰۴۸۳

نخستین نشست خانه ایران و آفریقا برگزار شد

نخستین نشست خانه ایران و آفریقا امروز عصر با همکاری سازمان توسعه و تجارت ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، در این نشست سرپرست اداره کل  آفریقای سازمان توسعه و تجارت گفت: هدف از این نشست بررسی فرصت های سرمایه گذاری و تجاری ایران و سنگال به عنوان یکی از کشورهای مهم غرب افریقاست و تلاش می شود با تعریف ظرفیت های اقتصادی این کشور توسعه مناسبات دو کشور بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد قنادزاده مهم‌ترین ظرفیت مناسبات دو کشور را صنعت خواند و ابراز امیدواری کرد حجم مناسبات اقتصادی و تجاری دو کشور همانند سال ۱۳۹۹ چشمگیر و رو به توسعه باشد. 

این مقام مسئول با اشاره به جمعیت یک میلیاردو ۲۰۰ میلیون نفری قاره آفریقا افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۰۰ هیات تجاری از آفریقا به ایران سفر کرده‌اند و تلاش می شود علاوه بر توسعه مناسبات، مراکز تجاری ایران را در آفریقا فعال کنیم کمااینکه تاکنون سه مرکز تجاری ایجاد شده و بنا داریم تا پایان سال این تعداد به  ده مرکز برسد و آمادگی افزایش مجوزها را داریم .

قنادزاده با بیان اینکه توسعه زیر ساخت‌ها و ایجاد مشوق‌هایی برای تبادل تجاری  ادامه داد : تاکنون برای توسعه زیرساخت و حمل و نقل دریایی و هوایی قراردادهای متعددی بسته شده است ‌‌تا پایان سال نیز قرارداد خط هوایی ایران و آفریقای جنوبی و دیگر خطوط کشتی رانی  منعقد خواهد شد .

وی با اشاره به تشکیل ستاد آفریقا در کشور ابراز امیدواری کرد مصوباتی در زمینه فعالیت های بانکی، حمل ‌نقل و مشوق ها و معافیت‌ها در این ستاد به عنوان ستادی تاثیرگذار همانند هیات دولت به تصویب برسد .

وی در پایان افزود: درچهارماهه اول اتفاق خوبی که افتاده این است کشورهای آفریقایی جز ۳۰ شریک تجاری ایران شود

سفیر سنگال درایران نیز با اشاره به پتانسیل های فراوان سنگال برای همکاری با ایران گفت :فرصت های زیادی  برای ورود سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ایران  به سنگال وجود دارد   که برپایی نمایشگاه  فیداک در داکار. می تواند این فرصت ها را به خوبی به نمایش می گذارد.

وی سیاستگذاری سنگال را برای ایجاد فرصت های تجاری سرمایه گذراران مساعد دانست و افزود : سرمایه گذاران خارجی‌ در سنگال مشمول معافیت سه ساله مالیاتی خواهند داشت و ثبت شرکت آنها با توجه به امنیت اقتصادی موجود  یک روزه خواهد بود کمااینکه بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی از این مزیت به خوبی بهره مند شده اند .

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ایران و آفریقا تجارت سرمایه کشتی فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۰۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است